Zakelijk

b2b PARTNER

Deurenland voor (bouw)bedrijven

Deurenland werkt regelmatig samen met aannemers, bouwbedrijven en ZZP’ers voor het leveren van deuren en alle toebehoren. Dit doen we voor nieuwbouwprojecten, woningbouw en renovatieprojecten. Ons uitgebreide programma is ook buitengewoon geschikt voor de utiliteitsbouw of gebouwen met een andere gebruiksfunctie.

DEURENLAND

Jouw B2B partner voor deuren en toebehoren

Bij Deurenland weten we alles over deuren en de toebehorende producten. Ook bij technische uitdagingen kunt u rekenen op onze kennis en kunde. Wij zijn graag uw totaalleverancier voor deuren, deurbeslag en hang- en sluitwerk. Voor ieder bouwproject voorzien we u graag van een passend advies en voorstel.

Onze showroom
De keuze in deuren en toebehoren is enorm. De meeste producten zijn online te vinden, maar een bezoek aan onze showroom is zeker ook de moeite waard. Met plezier nodigen wij u of uw opdrachtgever uit in de showroom voor een uitgebreid advies bij het maken van de keuzes. In overleg werken we voor u of uw opdrachtgever een maatwerkvoorstel uit voor de deuren, het deurbeslag en de verdere toebehoren.

roy verhaagh
Eigenaar
ADVIES

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?