Karcher Design

KARCHER Design

Het hoogste marktsegment in deurbeslag

Karcher Design is in 1991 opgericht en met veel passie heeft de familie Karcher het merk Karcher Design in het hoogste marktsegement weten te positioneren. Door middel van een herkenbaar en tijdloos hoogwaardig design en de wens om het design te combineren met kwalitiatieve montagetechnologie, is het gelukt om de marktpositie uit te breiden vanuit Duitsland naar andere Middeleuropese landen.

Een greep uit het
assortiment van
Karcher Design

officieel dealer
KARCHER DESIGN

Deurbeslag in iedere combinatie

Karcher Design biedt haar klanten een uitgebreid assortiment aan, waarbij de klant de combinatie tussen de deurkruk en de bijhorende rozet zelf kan samenstellen. Karcher Design onderscheidt zich van de Europese concurrentie middels het gepatenteerde Comfort Slot, waarbij zij de klant een slot zonder sleutel in het indiviudeel gekozen design aan kan bieden. De deurkrukken zijn eveneens geschikt voor glasdeursloten, krukgarnituren, langschild en raamkrukken, met bijpassende producten zoals deurkloppers, deurstoppers en knopen. De klant heeft de keuze uit de klassieke kleuren mat gepolijst chroom, chroommat, antiek bronze en kosmos zwart ongeacht of men kiest voor het materiaal roestvrijstaal of zamak.

Iedere dag werken de professionals van Karcher Design met passie aan de innovatie van de vorm en functie van hun deurkrukken, waarbij nauw wordt samengewerkt met toonaangevende designers. Deze samenwerking staat garant voor de ontwikkeling van innovatief design en gepatenteerde producten. Karcher Design heeft oog voor detail en wil haar klanten de beste technische oplossing kunnen bieden, waarbij zij blijven werken aan de ontwikkeling van producten.

roy verhaagh
Eigenaar
ADVIES

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?