Weekamp

Weekamp

Toonaangevend sinds 1978

Het verhaal van Weekamp begint in 1978 toen de gebroeders Weekamp een allround timmerbedrijf overnamen. In 1985 werd de keuze gemaakt om zich te richten op deuren. Het bedrijf werd omgedoopt tot Weekamp Deuren. Als innovatief familiebedrijf met liefde voor het product, is Weekamp Deuren inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende deurenproducenten in Nederland.

Assortiment
Weekamp

officieel dealer
WEEKAMP

Stijlmakers voor jouw huis

Uw eigen woning bouwen of renoveren is een spannend avontuur en tegelijkertijd een leuke uitdaging. Weekamp Deuren helpt u graag uw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Weekamp Deuren zijn échte stijlmakers: zo is uw voordeur hét visitekaartje van uw woning en maken binnendeuren uw interieur pas écht compleet. Uiteraard heeft Weekamp Deuren ook bijpassende tuin- en garagedeuren in het programma, zodat de door u gekozen stijl tot in de finesses doorgevoerd kan worden.

Stijl en kwaliteit staan bij Weekamp Deuren hoog in het vaandel. Naast de standaard deuren in het assortiment bieden zij ook een maatwerkservice. Voor deze service beschikt Weekamp Deuren niet alleen over moderne machines, maar ook over vakmensen die gespecialiseerd zijn in het maken van mooie deuren. Weekamp Deuren kan de maatwerkdeuren voorzien van unieke decoraties en andere speciale vormen, en maakt zo de deur geheel naar wens. De maatwerkservice is voor binnen- en buitendeuren.

roy verhaagh
Eigenaar
ADVIES

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?