Van Vuuren

Van Vuuren

Het merk voor de zakelijke markt

Van Vuuren is al sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van binnendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw. Het bedrijf heeft een lange historie en komt voort uit de bedrijven Halbertsma deuren uit Grou en Picus deuren uit Eindhoven.

MODERN

Brand-, geluids- of kogelwerend.Van Vuuren heeft het

De core business van Van Vuuren is de utiliteitsdeur. Van Vuuren maakt deuren die aan de Europese wet- en regelgeving voldoen en aan de wensen van de klant. Daarnaast is het mogelijk om alle functionele deuren luxe af te werken.  Brandwerende deuren met klassiek lijstwerk, geluidswerende deuren met een stijlvolle fineerlaag of rookwerende deur met een HPL-toplaag. Van een kwaliteit die je verwachtingen overtreft.

Daarnaast staat Van Vuuren voor een snelle levering. Het maakt niet uit hoe complex een order is. Verschillende breedtes, hoogtes, functionaliteiten en afwerkingen. Door het proces zo in te richten dat elke stap van waarde is én door slim te automatiseren, kunnen we verschillende maatwerkdeuren in één bestelling leveren. Binnen het RED-concept (Rap Een Deur) kunnen deuren zelfs in vijf werkdagen geleverd worden.

Ons
werk

In de praktijk
roy verhaagh
Eigenaar
ADVIES

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?